ADVERTISEMENT BANNER

Polis Sabah Siasat Sembilan Kes Peminjam Wang Tanpa Lesen Tahun Lepas

Friday, 3 January 2014

KOTA KINABALU: Polis Sabah menyiasat sembilan kes berkaitan aktiviti pinjaman wang tanpa lesen sepanjang tahun lalu, meningkat tiga kes berbanding enam kes pada 2012, kata Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Komersial Sabah Supt Saiman Kasran.



Sumber Syndikasi: Suapan [Bahasa] Sabah 24-7

1 comments:

pablokama said...

Bila Barang Naik kita kena cari alternatif wang tambahan….Di sini saya kongsi link yg boleh membantu…….Assalammualaikum semua..saya ada nak perkenalkan satu program dari US. .yang boleh membuat pendapatan sampingan. .Free register, tiada apa2 bayaran di kenakan. .tiada tipu muslihat ( Kalau tipu pun bukan kita rugi apa2 pun). .Tak perlu cari orang. .Tak perlu jual barang, dan Kerja sikit2 je. . Syarat kelayakan: Anda ada facebook dan tau computer sikit2. Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member. Lepas register terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah lebih kurang .Dah tu,anda akan dapat link anda sendiri..pastu apa lagi? Copy link anda, atau copy terus semua ayat saya ni, and enter http://www.theweeklypay.com/index.php?share=228831

Post a Comment